Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII, PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

1.1. Accesarea, folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Conditiile. Înainte de a finaliza comanda vi se va specifica în mod clar să acceptați Termenii și Condițiile în versiunea publicată pe site la momentul plasării comenzii. Prin acceptarea acestor termeni sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile în versiunea publicată pe site-ul nostru la momentul plasării comenzii. Dacă nu acceptați, nu puteți plasa comenzi pe site-ul nostru.

1.2. Benefit Trade isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Orice schimbare se va aplica noilor comenzi. Asigurați-vă că recitiți Termenii și Condițiile de fiecare dată înainte de a finaliza comanda. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, sunteți de acord cu respectarea Termenilor și Condițiilor în versiunea publicată pe site la momentul vizitei dumneavoastră.

2. Site-ul

2.1. www.cosmetics4you.ro este operat de BENEFIT TRADE SRL, cu sediul social în Pantelimon, str. Mircea Eliade nr. 6, CUI 18683909, Nr. Reg. Com.: J23/1245/2006, capital social 200 lei și avand contul RO74RNCB0074051495310001, deschis la Banca Comerciala Romana.

2.2. Acest magazin online se adreseaza exclusiv cumparatorilor de pe teritoriul Romaniei.

2.3. Intregul continut al site-ului www.cosmetics4you.ro, incluzand imagini, texte, simboluri, elemente de design si grafica WEB si alte date sunt proprietatea Benefit Trade si a furnizorilor sai si este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Benefit Trade a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2.4. Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.cosmetics4you.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Benefit Trade si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, vor fi aplicate prevederile legale romanesti din acest domeniu, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor judecatoresti romanesti.

3. Plasarea comenzii – formarea contractului

3.1. Comanda poate fi plasată doar prin intermediul site-ului nostru. Pentru a face o comandă pe site, veți parcurge un proces simplu, la sfârșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul "Finalizează comanda"/”Trimite comanda”. Butonul va indica în mod clar că plasarea comenzii implică obligația dumneavoastră de plată. Înainte de confirmarea comenzii, sunteți întotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie plătit și veți avea întotdeauna posibilitatea de a verifica și eventual de a corecta comanda. Vezi secțiunea Livrare si plata produse.

3.2. După plasarea unei comenzi, veți primi un email prin care confirmăm primirea și înregistrarea comenzii dumneavoastră. În cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnică sau alte motive intemeiate, vă vom informa cu privire la această situatie și vom rambursa sumele plătite de catre dumneavoastră pentru aceste produse în decurs de cel mult 7 zile de la data comunicarii.

4. Dreptul Legal de Retragere

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire etc.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin posta, fax sau e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua Benefit Trade S.R.L. la adresa Sos. Dudesti – Pantelimon nr. 44 (incinta Antilopa S.A.), parter, nr. 1, fara intarzieri nejustificate si in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de Benefit Trade S.R.L. ne puteti contacta telefonic la numarul 0722601922 sau prin e-mail la adresa office@cosmetics4you.ro

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Vă asigurăm că respectăm confidențialitatea datelor dvs. și, de aceea, noi BENEFIT TRADE S.R.L., ne angajăm să protejăm orice informații care identifică sau pot contribui la identificarea unei persoane fizice (“date cu caracter personal”), pe care le colectăm, le prelucrăm și/sau la care avem acces.

5.1. Conform cerințelor Regulamentului UE 679 / 2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Operatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Client.

5.2. Scopul colectării datelor este:

– validarea, expedierea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă sau la Bunurile achiziționate. Refuzul precizării datelor minime pentru efectuarea facturilor și livrare atrage anularea comenzii.

Datele necesare facturarii comenzii Dumneavoastra, conform art. 319 Cod Fiscal sunt: Nume si prenume, adresa de domiciliu.

Datele necesare livrarii sunt: Nume si prenume, adresa de livrare, numar telefon, adresa de e-mail.

– de cercetare de piață prin intermediul Cookie-urilor;

– trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail).

5.3. Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont și/sau de Comandă, Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Operatorului și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus la punctul 5.2., excepție făcând:

- abonarea la newsletter unde avem nevoie de consimțământul explicit realizat fie prin bifarea casetei de abonare disponibilă la înregistrarea pe site, fie printr-o cerere realizată ulterior prin intermediul site-ului sau prin email de către utilizator către operator sau de către operator către utilizator.

- monitorizare automatizată prin intermediul Cookie-urilor și/sau alte soft-uri unde avem nevoie de acordul clientului/cumpărătorului/vizitatorului.

5.4. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la accesarea datelor, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea procesarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectie, dreptul la retragerea consimtamantului si dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere a protecției datelor. Aveți dreptul să înregistrați oricând o plângere la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor. Autoritatea de supraveghere a protecției datelor în România este:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bld. General Gheorghe Magheru 28-30, 010336, București, România

Telefon: +40318059211

Website: http://www.dataprotection.ro/