Acest magazin online se adreseaza exclusiv cumparatorilor de pe teritoriul Romaniei.

Accesarea, folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Benefit Trade isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Intregul continut al site-ului www.cosmetics4you.ro, incluzand imagini, texte, simboluri, elemente de design si grafica WEB si alte date sunt proprietatea Benefit Trade si a furnizorilor sai si este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Benefit Trade a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

Datele dumneavoastra personale sunt folosite de Benefit Trade numai in scopul declarat al acestui site, in vederea confirmarii, facturarii si livrarii comenzilor dumneavoastra si pentru transmiterea eventualelor promotii prin newsletter (in cazul in care utilizatorul a acceptat abonarea). Benefit Trade se obliga sa nu vanda sau sa faca publica baza de date continand datele personale ale clientilor sai.

Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul 0722601922.

In cazul in care aveti comentarii referitoare la aspectul confidentialitatii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0722601922.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.cosmetics4you.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Benefit Trade si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, vor fi aplicate prevederile legale romanesti din acest domeniu, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor judecatoresti romanesti.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire etc.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin posta, fax sau e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua Benefit Trade S.R.L. la adresa Sos. Dudesti – Pantelimon nr. 44 (incinta Antilopa S.A.), parter, nr. 1, fara intarzieri nejustificate si in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de Benefit Trade S.R.L. ne puteti contacta telefonic la numarul 0722601922.
 
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.