Livrarea comenzii Dumneavoastra se face prin Fan Courier. La momentul parcurgerii pasilor formularului de comanda, veti avea afisat costul transportului coletului Dumneavoastra. Pretul transportului include TVA.
PENTRU COMENZI A CAROR VALOARE DEPASESTE 150 RON TRANSPORTUL ESTE GRATUIT.

Metode de plata:

  • online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro). Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
     - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
     - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

Dupa ce veti finaliza comanda pe site, veti primi un mail de confirmare a comenzii Dumneavoastra. Daca nu primiti mailul de confirmare a comenzii, inseamna ca nu ati urmat toti pasii formularului de comanda de pe site si finalizarea comenzii Dumneavoastra a esuat.
In ziua procesarii comenzii, veti fi contactat telefonic pentru confirmarea expedierii.
Prin Fan Courier livrarea coletului se face a doua zi dupa expediere.